A alege ferestre termopan este o decizie dificila si merita luata in considerare ca fiind foarte importanta. Fiecare investitie este diferita si necesita sa acordati atentie anumitor parametri, cum ar fi frecventa operatiunilor de intretinere sau modul de operare in conditii meteorologice dificile. Fie ca vorbim de ferestre batante, oscilante sau oscilobatante, veti beneficia de o buna izolare termica si fonica in imobilul dvs. In fapt, ferestrele termopan sunt mai rezistente la factorii externi, nu necesita intretinere frecventa si se incadreaza perfect in ansamblul proiectelor moderne.

Vezi oferta noastra: Servicii montaj ferestre termopan

Instalarea de ferestre termopan se bucura de o mare popularitate de ani buni. In ciuda concurentei destul de ridicate, ce se prezinta sub forma de ferestre din lemn triplu stratificat, ferestrele termopane cu tamplarie din PVC sunt inca preferate cel mai des. Se estimeaza ca acestea reprezinta peste 50% din totalul ferestrelor vandute in prezent. Acest lucru nu este surprinzator, deoarece montarea ferestrelor termopan prezinta extrem de multe avantaje care compenseaza putinele dezavantaje.

Prin montaj ferestre termopan se economisesc bani

ferestre termopan

Ferestre termopan Bucuresti

In primul rand, trebuie sa stim ca ferestrele PVC pot avea 3, 5, 6 sau chiar 7 camere. Cu cat profilul ferestrei are mai multe camere, cu atat coeficientul de izolare termica este mai mare. Cu alte cuvinte, pe timpul iernii termopanele vor pastra mai bine caldura in casa, iar vara caldura de afara nu va patrunde inauntru. Astfel veti putea face economii la incalzire iarna si la aer conditionat vara.

Desi confera un grad ridicat de confort, ferestrele termopane cu tamplarie PVC sunt mai ieftine decat cele din lemn stratificat sau din aluminiu. Dar economiile la pret nu se opresc aici. Aceste ferestre termopan sunt extrem de durabile, ele ne pot servi cu succes intre 20 si 50 de ani. Ferestrele PVC cu geam termopan de buna calitate instalate corect sunt caracterizate mai ales prin etanseitatea lor excelenta, datorita carora acestea protejeaza eficient impotriva pierderilor de caldura. Ele va permit sa reduceti semnificativ costurile de incalzire si facturile de energie electrica. In plus fata de etanseitate, aceste ferestre termopan sunt caracterizate si printr-o izolatie termica si fonica excelenta.

Intretinere si rezistenta

Avantajul incontestabil al operatiei de montaj ferestre termopan este usurinta lor de intretinere si durabilitatea. PVC-ul ramelor ferestrelor termopan nu este doar un material rezistent la lumina soarelui dar, de asemenea, garanteaza ingrijirea facila care, in esenta, se poate limita doar la curatarea cadrului cu un detergent obisnuit de spalat si ungerea periodica a mecanismelor si a armaturilor.

Aceste tipuri de ferestre termopane sunt, de asemenea, caracterizate printr-o durabilitate mult mai mare in comparatie cu ferestrele din lemn, deoarece nu absorb umiditatea si sunt rezistente nu numai la factorii atmosferici, ci si la cei chimici si biologici. In plus, este de remarcat faptul ca ferestrele nu sunt inflamabile, iar in absenta unor surse suplimentare de aprindere ele nu ard.

Ar trebui sa ne amintim ca ferestrele termopan nu sunt doar albe, culoare cu care probabil le asociem de obicei. Practic, putem alege dintre numeroase culori – de la profile PVC care imita lemnul, pana la modernele nuante de rosu sau verde, de exemplu. O astfel de gama larga de culori a termopanelor, impreuna cu parametrii de izolare deosebiti si durabilitatea foarte mare sunt caracteristici capabile sa satisfaca chiar si cei mai pretentiosi clienti.

Citeste prezentarea firmei noastre: Termopane Bucuresti

Productia de ferestre termopan domina piata

Indiferent daca decidem asupra ferestrelor din lemn sau plastic, ar trebui sa fim atenti nu doar la pret, ci si la unul dintre cei mai importanti factori, si anume calitatea acestora. Un proces de productie atent, selectia de materiale adecvate si tehnologiile inovatoare au un impact semnificativ asupra produsului ales. Ar trebui sa ne amintim, de asemenea, ca nu numai fereastra, dar si instalarea corecta si profesionala ne ofera o garantie si o satisfactie de mai multi ani.

Se stie deja ca ferestre termopan din PVC domina piata europeana, iar sustinatorii acestei solutii subliniaza cu nerabdare avantajele acestora, cel mai important fiind faptul ca pretul este cu 10-15% mai ieftin decat la cele din lemn. Important de subliniat este ca cererea constanta pentru acest tip de produs inseamna faptul ca producatorii de termopane incearca sa raspunda nevoilor clientilor lor, imbunatatindu-si constant calitatea si implementand noi solutii tehnologice.

Influenta climei locale

Este esential sa se acorde atentie compozitiei profilelor, adica a elementelor care alcatuiesc fereastra, in cazul de fata ferestrelor termopan din PVC. Fata de rivalii sai, acest material este mult mai rezistent la conditiile meteorologice, cum ar fi ploaia, vantul, zapada si radiatiile solare. Ferestrele termopan sunt, de asemenea, foarte etanse, ceea ce in cazul incaperilor neventilate poate necesita instalarea asa-numitelor aerisitoare ce permit circulatia adecvata a aerului in incapere.

Pentru oferte de pret la montare ferestre termopan in Bucuresti va rugam sa completati formularul de Contact rapid