Salamander, Rehau, Extruplast, Gealan, Weiss Profil

AcasaContact

Pentru executia usilor si ferestrelor termopane folosim doar materiale de calitate

rehau ferestre termopane

Rehau

Tamplaria PVC de la Rehau este recunoscuta pentru modernitate si nivelul calitativ ridicat. Intr-o gama larga de tipuri – Geneo, Euro Design 70, Synego – si o paleta larga de culori, sigur se va potrivi proiectului dvs ambitios. Preturi variate, pentru orice buget.

Termopane Salamander

Tamplaria PVC Salamander este „Made in Germany”, iar standardele de calitate germane nu mai au nevoie de nici o prezentare. Ferestrele si usile construite cu tamplarie termopan de la Salamander se adreseaza persoanelor care vor performanta si fiabilitate maxima.

Termopane Salamander bluEvolution 82 AD
model termopane bucuresti

Extruplast

Ferestrele si usile fabricate cu tamplarie Extruplast si geam termopan sunt renumite pentru raportul foarte bun calitate / pret. Fabrica de tamplarie PVC Extruplast este situata in Romania.

Gealan

GEALAN nu oferă doar profile PVC pentru ferestre si usi termopane, ci stabileste tendințe puternice pentru arhitectura imobilului dvs. Mai mult, dezvolta soluții inovatoare ce oferă tuturor beneficiarilor o valoare adaugata sesizabila.
Viziteaza siteul Termopane Bucuresti pentru mai multe detalii despre produsele si serviciile noastre.
usa termopane bucuresti
montaj usi termopan bucuresti

Weiss Profil

Tamplaria PVC este fabricata de Weiss Profil in Bulgaria si este caracterizata de un pret economic. Ideala pentru proiecte low cost in care izolarea termica sau fonica nu are o importanta mare.

Suntem aici pentru a va ajuta

8 + 3 =

Sediu

Blvd. Iuliu Maniu nr. 117A
Sector 6, Bucuresti

Program

L-V: 8am – 8pm
S-D: Inchis

Telefon

0721.307.400