Usile termopan exterioare sunt o alternativa captivanta la usile traditionale din lemn sau metal care se folosesc la majoritatea caselor. Nu se recomanda folosirea acestora ca usi termopan exterioare pentru apartamente. Datorita calitatilor materiale unice ale geamurilor termopan ce intra in componenta lor, aceste tipuri de usi termopan exterior poseda atat un set distinctiv de avantaje, cat si de dezavantaje. Intelegerea a ceea ce o usa termopan exterior are de oferit casei dvs. va poate ajuta sa decideti daca o astfel de usa este potrivita pentru casa dvs. sau nu.

Vezi toate serviciile noastre de montaj usi termopane de exterior

Avantajele montarii de usi termopan exterior

montaj usi termopan exterior

usi termopan exterior in bucuresti

Arata estetic

Atractia majora a unei usi termopan exterior fata de concurentele ei din lemn sau metal este faptul ca va permite sa vedeti din interior in afara casei. Acest lucru ofera o perspectiva mult mai estetica decat un simplu panou din material dur si, de asemenea, permite o mare cantitate de lumina naturala sa intre in casa dvs., luminand altfel foaierele si holurile plictisitoare. Mai mult, multe usi termopan pot fi fabricate sub forma unor modele speciale, oferindu-va un grad de personalizare care va permite sa aveti o usa cu adevarat unica.

Sunt usor de intretinut

Spre deosebire de lemn (care se poate deforma sau crapa) ori de metal (care poate fi sensibil la rugina), usa termopan exterior este extrem de usor de curatat si nu se va deteriora in timp. Este de notorietate faptul ca un geam termopan are nevoie de intretinere redusa, acesta necesitand doar o stergere simpla cu apa sau cu un produs de curatare obisnuit, pentru a-l lasa stralucitor si cu aspect nou. Acest lucru poate reduce costurile de intretinere pe termen lung.

Citeste mai mult despre firma noastra de montaj Termopane Bucuresti

Dezavantajele montaj usi exterior termopan

Patrunderea razelor solare

Unul dintre dezavantajele principale ale unei locuinte cu usa exterior termopan este faptul ca poate permite transferul unei cantitati mari de caldura intre interiorul si exteriorul casei tale. In timp ce acest lucru poate fi compensat intr-o oarecare masura prin stapanirea potrivita a ermeticului si prin utilizarea de jaluzele sau alte accesorii pentru ferestre termopan, trebuie remarcat faptul ca daca locuiti intr-o zona cu temperatura ridicata, intr-un fel sau altul, este posibil ca usile termopan sa nu fie potrivite pentru dvs.
In plus, instalarea jaluzelelor pentru ferestre poate bloca vederea prin usi exterior termopan. Acest fapt intra in conflict chiar cu menirea sa, acesta fiind unul dintre motivele principale pentru care ati instala o usa termopan. Totusi, noile aparate de aer conditionat si climatizare ce se pot gasi pe piata de profil vor putea anihila acest dezavantaj, dar asta va insemna o investitie suplimentara din partea dvs. plus costurile ulterioare de intretinere, aferente acestor aparate.

Lipsa de intimitate

In timp ce usi termopan exterior va pot oferi o vedere excelenta asupra imprejurimilor casei dvs., acestea pot actiona, de asemenea, ca o fereastra pentru cei din exterior ce pot privi in interiorul casei dvs. (mai ales atunci cand afara este intuneric), ceea ce poate fi un impediment pentru cei ce isi pretuiesc confidentialitatea si intimitatea. Acest lucru este relevant in special pentru proprietarii de locuinte ce locuiesc in zone deosebit de aglomerate, cu mult trafic de persoane pe strada unde este amplasata locuinta dvs cu usi termopane.