Termopane Salamander – montam tamplarie PVC Salamander cu geam termopan sau tripan in Bucuresti si localitatile limitrofe

Cuprins:

1. Despre compania Salamander

Salamander Industrie-Produkte GmbH, cu sediul central în Türkheim, landul Bavaria, Germania, este unul dintre cei mai mari furnizori din Europa pentru sisteme termopane de uși și ferestre cu design elegant și eficienta energetica. Compania produce sisteme termopan inovatoare, personalizate și tangibile, care sunt durabile și orientate spre viitor. În calitate de firma cu experiență in fabricarea de ferestre si usi cu tamplarie PVC si geam termopan sau tripan, Salamander își aliniază gama de produse performante și soluțiile bazate pe aplicații exact la nevoile clienților săi. Toata gama de termopane Salamander se afla sub semnul calității excelente „Made in Germany”, a durabilității, a serviciilor fiabile și a capacității de livrare ridicate.

1.0.1 Ferestre termopan Salamander

Ca elemente de arhitectura ale unei cladiri, ferestrele sunt mai mult decât simple deschideri către lume: designul lor are un rol esential în determinarea aspectului general al imobilului. Ca parte a fațadei, ferestrele termopan Salamander trebuie, de asemenea, să satisfaca mai mult decât cele mai exigente cerințe de calitate și siguranta. Proprietarul de astăzi acordă o mare valoare culorii, formei și funcției ferestrelor termopan.

Analizati sistemele de ferestre termopane Salamander greenEvolution si Brügmann bluEvolution și veți vedea ca aceasta tamplarie PVC este disponibila în aproape toate combinațiile posibile din punct de vedere tehnic și satisface aproape orice opțiune de proiectare.

2. Sisteme Salamander greenEvolution 76 pentru ferestre și uși termopan

Bine ați venit în viitor! Sistemul de tamplarie PVC greenEvolution 76 pentru ferestre și uși cu geam termopan sau tripan este cel mai modern sistem creat de compania Salamander si satisface cele mai exigente standarde germane. Sistemul de termopane Salamander greenEvolution 76 va ofera calitate, funcționalitate, etansare cu 3 garnituri precum si un design elegant, printre multe altele!

greenEvolution inseamna mult mai mult decât un sistem de profil PVC. Prin această platformă compatibilă și flexibilă, arhitectii au la dispozitie o gamă largă de opțiuni pentru soluții personalizate. Salamander greenEvolution oferă o gamă de șase linii de produse diferite – pentru o flexibilitate completă. Indiferent dacă este AD sau MD, ambele opțiuni de etanșare pot fi instalate în același sistem de profil. Termopane Salamander greenEvolution sustine ca tehnologiile sale sunt inovatoare și ca au valorile de izolație mult optimizate. Cu toate acestea, nu numai caracteristicile functionale excelează; prin gama largă de opțiuni de proiectare și selecție a materialelor, puteți crea efecte luminoase optice prin intermediul suprafeței reale a materialului.

2.0.1 Sistemul de termopane Salamander greenEvolution 76. Un sistem, șase modele – multe variante.

Cu Salamander greenEvolution 76 facem următorul pas în proiectarea ferestrelor termopane! Cauti o fereastră cu tamplarie PVC care sa fie durabilă si să se potrivească fațadei și interiorului cladirii? Cu o gamă largă de decoratiuni și de materiale folosite, se poate realiza aproape orice stil arhitectural, de la clasic și până la ultra-modern. Cu cele șase linii de termopane Salamander green Evolution, dati frau liber imaginației chiar și pentru modele de ferestre personalizate. Indiferent ca e vorba despre numărul de caneluri, bare de geamuri, un profil rotund de cadru sau poate unul pătrat, ideile dvs se transpun cu ușurință in realitate. Chiar daca este vorba de un proiect de casa nouă sau de un proiect de renovare, cu Salamander greenevolution gasesti sistemul de profile PVC potrivit.

2.1 Salamander greenEvolution free

greenevolution free

greenevolution free

Aceste ferestre termopan au o lățime minimă a tamplariei PVC pentru ca sa permita sa intre cat mai multa lumina. Acest lucru face ca Salamander greenEvolution 76 free sa fie alegerea ideală pentru ferestrele din clădirile istorice. În combinație cu materialul potrivit, designul redus asigură o gamă largă de aspecte vizuale.

Desi ferestrele termopane Salamander greenEvolution free reprezintă doar un mic procent din valoarea construcției, acestea au un impact important asupra casei:
– ferestrele care se potrivesc cu stilul arhitectural al clădirii oferă un aspect placut și crește valoarea proprietății:
– lumina naturala îmbunătățește atmosfera din interior și are un efect pozitiv asupra stării fizice și psihice;
– aportul de energie solara al ferestrelor termopane bine izolate are același efect ca și un sistem de încălzire.

Caracteristici termopane Salamander greenEvolution free:
– Profil PVC zvelt cu 5 camere
– Dop de geam și garnitură centrală
– Adâncime constructiva: 76 mm
– Până la Uw = 0,75 W / (m²K)
– Geamuri de până la 48 mm
– Izolatie fonica de pana la 47 dB
– Rezistență la efracție până la RC 2

2.2 Salamander greenEvolution box

Salamander greenEvolution box Termopane

Termopane Salamander greenEvolution box

Gama de ferestre termopane Salamander greenEvolution box se remarcă prin caracteristicile sale de design unghiular. Formele pătrate și liniile clare creează un aspect modern, elegant. Aici, designul amintește de un stil de fereastră termopan din aluminiu și captivează cu o lățime minimă a feței, o montare pe sticlă de până la 56 mm și o protecție fonică maximă.

Aceste termopane Salamander greenEvolution box beneficieaza de vitrarea robusta care le face sigure și rezistente, design elegant cu aspect unghiular si inălțime redusă de vizualizare pentru o utilizare optimă a suprafeței de sticlă.

Caracteristici termopane Salamander greenEvolution box:
– Profil PVC cu 7 camere
– Dop de geam și garnitură centrală
– Adâncime de construcție: 76 mm
– Până la Uw = 0,73 W / (m²K)
– Geamuri termopan sau tripan de până la 56 mm
– Izolație fonică de până la 48 dB
– Rezistență la efracție până la RC 2

2.3 Salamander greenEvolution flex A

Salamander greenEvolution flex A

Termopane greenEvolution flex A

Cu grosimea peretelui de clasă A, Salamander greenEvolution flex A garantează ferestre de înaltă calitate cu decenii de funcționalitate și eficiență energetică ridicată. Design-ul tamplariei este standard, cu cercevea si rame de 6 camere. Datorită suprafeței materialelor, opțiunile de proiectare sunt nelimitate – atât în exterior, cât și în interior, pentru a se potrivi cu arhitectura clădirii.

Termopane Salamander greenEvolution flex A inseamna design clasic atemporal cu caracteristici inginerești de neegalat, profil versatil pentru renovări și construcții noi, dar si o combinație unică de intrare a luminii, siguranta si izolare termica si fonică.

Caracteristici termopane Salamander greenEvolution flex A:
– profil PVC cu 6 camere
– Dop de geam și garnitură centrală
– Adâncime constructiva: 76 mm
– Până la Uw = 0,73 W / (m²K)
– Geam termopan sau tripan de până la 48 mm
– Izolatie fonica de pana la 47 dB
– Rezistență la efracție până la RC 2

2.4 Salamander greenEvolution curve

Salamander greenEvolution curve Termopane Bucuresti

Salamander greenEvolution curve

La modelul Salamander greenEvolution curve, varianta de design a profilului se remarcă prin designul său rotund, pentru un aspect armonios și stilurile arhitecturale mediteraneene. Oferă economii de încălzire și costuri energetice cu valorile sale excelente de izolație.

Termopane Salamander greenEvolution curve este varianta de design cu contururi rotunde, stil minimalist, valori de izolație remarcabile pentru un consum redus de energie si suprafețe versatile, rezistente la intemperii.

Caracteristici termopane Salamander greenEvolution curve:
– Profil cu 5 camere
– Dop de geam și garnitură centrală
– Adâncime de construcție: 76 mm
– Până la Uw = 0,73 W / (m²K)
– Geamuri de până la 48 mm
– Izolatie fonica de pana la 47 dB
– Rezistență la efracție până la RC 2

2.5 Salamander greenEvolution flex

Salamander greenEvolution flex

greenEvolution flex

Designul ferestrelor termopane Salamander greenEvolution 76 flex este standard cu proprietăți tehnice maxime. Armăturile din oțel garantează un serviciu excepțional și asigură capacități funcționale sigure și durabile. Ferestrele rămân moderne și atrăgătoare mult timp datorită aspectului lor atemporal. Valorile excelente ale izolației garantează cea mai buna eficiență energetică.

Locul, imobilul și locuitorii sunt unici. Prin urmare, nu există o soluție standard perfectă pentru ferestre termopan care să se potrivească tuturor cerințelor. Prețul ca singur criteriu de luare a deciziilor nu este suficient de satisfacator. Ferestrele Salamander greenevolution flex trebuie să fie configurate la cerințele specifice pentru a deveni „ferestrele mele”.

Caracteristici termopane Salamander greenEvolution flex:
– Profil cu 5 camere
– Dop de geam și garnitură centrală
– Adâncime constructiva: 76 mm
– Până la Uw = 0,73 W / (m²K)
– Geamuri de până la 48 mm
– Izolatie fonica de pana la 47 dB
– Rezistență la efracție până la RC 2

2.6 Salamander greenEvolution max

greenEvolution max

greenEvolution max

Fereastra noastră eficientă Salamander greenevolution max este recomandata pentru proiecte standard de construcție. Tamplarie PVC Salamander greenEvolution max este ideala pentru ferestrele moderne mari. Dimensiunile reduse ale profilelor asigură o intrare superioară a luminii.

Având în vedere caracteristicile sale bine echilibrate, acest profil PVC este ideal pentru toate aplicațiile standard, de la renovări la construcții noi și se potrivește bine tuturor stilurilor arhitecturale din anii 1950 si până în prezent.

Caracteristici termopane Salamander greenevolution max:
– profil cu 4 camere
– Dop de geam și garnitură centrală
– Adâncime constructiva: 76 mm
– Până la Uw = 0,77 W / (m²K)
– Geamuri de până la 48 mm
– Izolatie fonica de pana la 47 dB
– Rezistență la efracție până la RC 2

3. Sistem Salamander bluEvolution 82: o generație nouă de ferestre termopan

Salamander bluEvolution 82 poate fi tamplaria perfectă pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră – datorită experienței noastre de zeci de ani în dezvoltarea profilelor și extrudarea din PVC. Rezistent in timp, personalizabil și sustenabil din start: dezvoltăm continuu sistemele noastre pentru a vă oferi fereastra perfectă pentru viitorul de astăzi.
Firma Salamander este specializata în producția de profile pentru ferestre si usi folosind ca material PVC-ul, care este foarte durabil, și combină acest lucru cu suprafețele inovatoare realMaterial. Acest lucru face posibil crearea ferestrelor personalizate bluEvolution care nu numai că se potrivesc stilului clădirii, ci îi și dă viață – în exterior sau în interior. Fabricile Salamander din Germania sunt alimentate de un procent din ce în ce mai mare de energie electrică ecologică din surse regenerabile.

3.0.1 Ferestre Termopane Salamander bluEvolution 82

Trebuie sa subliniem ca la ferestrele termopane Salamander bluEvolution 82 siguranta ridicată intalneste o eficiență energetică excelentă și o tehnologie inovatoare de etanșare. Aceste proprietati transformă seria de profile în ferestre de case pasive cu o durată de viață excepțională. Incidența ridicată a luminii și protecția împotriva intemperiilor ofera un grad de confort ridicat. Remarcati designul modern, care impreuna cu gama sa largă de decoratiuni se poate incadra perfect in stilul arhitectural al clădirii Dvs.

3.1 Salamander BluEvolution 82 – Ferestrele termopane de mâine

Sistemele viitorului din gama Salamander sunt seria de profiluri PVC bluEvolution cu o adâncime constructiva de 82 mm. Ferestre termopane Salamander BluEvolution 82 combină pastrarea caldurii cu tehnologia inovatoare de etanșare la cel mai înalt nivel și este ideal ca componentă pentru casele pasive. Pierderile de căldură sunt reduse prin utilizarea acestor modele de cadre și canaturi special optimizate împreună cu un geam triplu izolant cu o garnitură de margine îmbunătățită termic. Iar acesta vă economisește bani!

3.1.1 Salamander bluEvolution 82 AD – Pentru un echilibru energetic optim

Salamander bluEvolution 82 AD

Salamander bluEvolution 82 AD

Designul inovator cu 6 camere, cu o adâncime de construcție de 82 mm și o tehnologie sofisticată de etanșare asigură o izolare termică optimă și o eficiență energetică maximă.

E bine sa precizam ca, componentele de sistem ale bluEvolution 82 AD sunt 100% reciclabile, deoarece numai PVC separabil în funcție de tip este utilizat pentru fabricare.

Caracteristici termopane Salamander bluEvolution 82 AD:
– profil PVC cu 6 camere
– Garnitură dop
– Adâncimea constructiva: 82 mm
– Până la Uw = 0,67 W / (m2K)
– Geam termopan: până la 52 mm cu bandă adezivă cu aderență de până la 54 mm
– Izolatie fonica: pana la 46 dB
– Clasa de rezistență la efracție 2
– Domenii de aplicare: Ferestre suspendate laterale și inferioare, ferestre înclinabile și rotative, uși de intrare, uși laterale de intrare și uși paralele înclinabile și glisante

3.1.2 Salamander bluEvolution 82 MD – Eficienta energetica. O nouă dimensiune

Termopane bluEvolution 82 MD

bluEvolution 82 MD

Brügmann bluEvolution 82 MD adaugă o nouă dimensiune conceptului de economisire a energiei. Utilizarea unei garnituri centrale în cadru îmbunătățește și mai mult proprietățile termice și acustice ale ferestrelor. Mai mult decât atât, sistemul sofisticat de etanșare oferă o protecție eficienta împotriva efectelor nedorite ale vremii și face locuinta ta mai confortabilă în orice anotimp al anului.

Caracteristici termopane Salamander bluEvolution 82 MD:
– profil cu 6 camere
– Garnitură centrală
– Adâncimea constructiva: 82 mm
– Până la Uw = 0,65 W / (m2K)
– Vitrare cu geam termopan: până la 52 mm cu bandă adezivă cu aderență de până la 54 mm
– Izolatie fonica: pana la 47 dB
– Clasa de rezistență la efracție 2
– Domenii de aplicare: Ferestre suspendate laterale și inferioare, ferestre înclinabile și rotative, uși laterale de intrare și uși paralele înclinabile și glisante

3.1.3 Salamander bluEvolution 82 Alu – Profil de acoperire din aluminiu. O cominație de succes

Pentru a rafina aspectul vizual al seriei bluEvolution 82, Salamander oferă o soluție de profil din aluminiu de înaltă calitate. Culori anodizate sau RAL, mate sau în vopsea cu pulbere cu textură fină, culori DB sau NCS – fiecare dorință de culoare poate fi îndeplinită. Profilul capacului din aluminiu a fost dezvoltat special pentru sistemul bluEvolution 82 Alu.

Ramele prefabricate, laminate, sudate sau ondulate sau bare laminate pentru producția internă permit timpi scurți de producție. Elementele de fixare simple și raționale asigură o conexiune rapidă și precisă, împreună cu cele mai înalte niveluri de calitate – fără nicio legătură suplimentară. Se pot realiza toate tipurile de ferestre și tipurile de deschidere obișnuite, chiar și ferestrele înclinate și arcurile. Profilul capacului din aluminiu este un supliment ideal pentru gama versatilă de profile din seria bluEvolution 82 – pentru ferestre de înaltă calitate, de orice stil.

Caracteristici termopane Salamander bluEvolution 82 Alu:
– Domenii de aplicare: Ferestre suspendate laterale și inferioare, ferestre înclinabile și rotative, uși de intrare și de intrare laterale

3.2 Salamander bluEvolution 73 – Atractiv și modern din toate punctele de vedere

Termopane Salamander bluEvolution 73

Termopane Salamander bluEvolution 73

Sistemul de ferestre bluEvolution 73 va satisface toate nevoile dvs. de proiectare a ferestrelor cu stil și rafinament: suprafețele de înaltă densitate nu numai că fac profilul să fie ușor de curățat, dar garantează și o durată de viață extrem de lungă. Sistemul de profiluri Salamander bluevolution73 previne puntile termice și reduce semnificativ costurile cu energia. Designul structural inteligent al profilului, cu armături mari de oțel, asigură stabilitatea excelentă și funcționalitatea fiabilă a acestor ferestre cu tamplarie PVC.

Caracteristici termopane Salamander bluEvolution 73:
– profil cu 5 camere
– Garnitură dop
– Adâncimea constructiva: 73 mm
– Până la Uw = 0,73 W / (m²K)
– Izolatie fonica: pana la 46 dB
– Clasa de rezistență la efracție 2
– Domenii de aplicare: Ferestre suspendate laterale și inferioare, ferestre înclinabile și rotative, uși laterale de intrare, uși pliabile și paralele înclinabile și glisante

3.2.1 Salamander bluEvolution 73 Alu – Profil de acoperire din aluminiu. Aspect de aluminiu de înaltă calitate

Rafinează-ți ferestrele în conformitate cu stilul tău și dă-le un aspect elegant din aluminiu. Salamander vă va satisface toate așteptările de design cu soluția de profil din aluminiu de înaltă calitate special dezvoltată pentru seria de intrare bluEvolution 73. Culori anodizate sau RAL, mate sau în vopsea cu pulbere cu textură fină, culori DB sau NCS – fiecare dorință de culoare poate fi îndeplinită.

Montarea profilului capacului din aluminiu pe sistemul Salamander bluEvolution 73 Alu se realizează cu o tehnologie adezivă specială. Oferiți ferestrelor termopane nu numai un aspect elegant din aluminiu, ci asigurați-le și un nivel ridicat de securitate, durabilitate și stabilitate.

Caracteristici termopane Salamander bluEvolution 73 Alu:
– Domenii de aplicare: Ferestre suspendate laterale și inferioare, ferestre înclinabile și rotative, uși de intrare și de intrare laterale

3.3 Salamander bluEvolution 92 – Gândește-te la mâine astăzi

Salamander bluEvolution 92

bluEvolution 92 Bucuresti

Sistemul de profil bluEvolution 92 unește tehnologia de ultimă oră orientată spre viitor cu un design modern și pragmatic pentru noua generație de ferestre de clasă mondială. Profilul Salamander bluevolution 92 optimizat cu 6 camere cu o adâncime constructiva de 92 mm oferă o izolație termică superioară și o eficiență energetică excelentă. Combinat cu o lățime vizibilă filigranată de numai 118 mm, câștigurile solare datorită incidenței ridicate a luminii și sustenabilității ecologice a tamplariei PVC 100% reciclabila, acesta este unul dintre sistemele viitorului Salamander.

Caracteristici termopane Salamander bluEvolution 92:
– profil cu 6 camere
– Garnitură centrală
– Adâncimea constructiva: 92 mm
– Până la Uw = 0,65 W / (m2K) (cu oțel separat termic)
– Vitrare cu geam termopan sau tripan: până la 60 mm
– Izolatie fonica: pana la 47 dB
– Clasa de rezistență la efracție 2
– Domenii de aplicare: Ferestre suspendate laterale și inferioare, ferestre înclinabile și rotative, uși de intrare, uși laterale de intrare și uși paralele înclinabile și glisante

3.3.1 Salamander bluEvolution 92 Alu – Profil de acoperire din aluminiu. O combinație elegantă

Oferiți ferestrelor dvs. un aspect elegant din aluminiu! Cu soluția specială de profil de acoperire din aluminiu dezvoltată pentru sistemul de termopane Salamander bluEvolution 92 Alu, ideile dvs. de design nu vor cunoaște limite: culori anodizate sau RAL, mate sau în strat de pulbere cu textură fină, culori DB sau NCS – fiecare dorință de culoare poate fi îndeplinită.

Ramele prefabricate, laminate, bare sudate sau ondulate sau laminate pentru producția internă permit timpi scurți de producție. Elementele de fixare simple și raționale oferă o conexiune rapidă și precisă cu cel mai înalt nivel de calitate – fără nicio legătură suplimentară. Se pot realiza toate tipurile de ferestre și tipurile de deschidere obișnuite, chiar și ferestrele înclinate și arcurile.

Caracteristici termopane Salamander bluEvolution 92:
– Domenii de aplicare: Ferestre suspendate laterale și inferioare, ferestre înclinabile și rotative, uși de intrare și de intrare laterale.

4. Salamander Streamline 76

Confortul unei locuinte frumoase – aceasta ar fi definitia sistemului de termopane Salamander Streamline 76.
Sistemul Streamline este alegerea perfectă pentru cei care apreciază eleganța în confortul casei. Seria de profiluri Streamline AD și Streamline MD combină cele mai înalte niveluri de securitate, izolație termică și reducere a zgomotului. În plus, suprafețele rezistente la intemperii și ușor de curățat la ferestre cu tamplarie PVC Salamander Streamline 76 stabilesc noi standarde în ceea ce privește durabilitatea și ușurința de întreținere. Tot ce aveți nevoie pentru a vă simți confortabil acasă în toate modurile.

4.1 Salamander Streamline 76AD – Pentru o atmosferă de trai confortabilă

Termopane Streamline 76 AD Bucuresti

Streamline 76 AD Bucuresti

Sistemul de termopane Salamander Streamline 76 AD este alegerea perfectă pentru oricine dorește să facă din fiecare perete un punct culminant vizual. O varietate de geometrii ale profilului disponibile pentru selecție vă vor transforma casa într-o ambianță de locuit elegantă. Cel mai important beneficiu: Salamander Streamline AD 76 asigură, de asemenea, un confort sporit și un consum redus semnificativ de energie. Cea mai recentă tehnologie de ferestre, cu un sistem cu 5 sau 7 camere, adâncime constructiva de 76 mm și două niveluri de etanșare promite o izolare termică și fonică optimă și cel mai înalt nivel de securitate.

Caracteristici termopane Salamander Streamline 76 AD:
– profil cu 5 sau 7 camere
– Garnitură dop
– Adâncimea constructiva: 76 mm
– Până la Uw = 0,70 W / (m²K) (cu oțel separat termic)
– Izolatie fonica: pana la 47 dB
– Clasa de rezistență la efracție 2
– Domenii de aplicare: Ferestre suspendate laterale și inferioare, ferestre înclinabile și rotative, uși de intrare și de intrare laterale, uși pliabile și paralele înclinabile și glisante.

4.2 Salamander Streamline 76 MD – Securitate și eficiență energetică. La cel mai înalt nivel

Streamline 76 MD

Streamline 76 MD

Cu armăturile mari de oțel și designul cu mai multe camere, tamplaria PVC atractivă a ferestrei termopan oferă o siguranță fiabilă. Cu trei niveluri de etanșare continuă și o adâncime de construcție de 76 mm, Salamander Streamline MD 76 asigură, de asemenea, o protecție optimă pe tot parcursul anului împotriva influențelor climatice. Acest lucru menține costurile de încălzire și energie scăzute. Tamplaria fabricata din PVC de calitate si de înaltă densitate, suprafețele Salamander Streamline MD 76 sunt deosebit de ușor de curățat și întreținut.

Caracteristici termopane Salamander Streamline 76 MD:
– profil cu 5 camere
– Garnitură centrală
– Adâncimea constructiva: 76 mm
– Până la Uw = 0,67 W / (m²K)
– Izolatie fonica: pana la 46 dB
– Clasa de rezistență la efracție 2
– Domenii de aplicare: Ferestre suspendate laterale și inferioare, ferestre înclinabile și rotative, uși de intrare, uși laterale de intrare și uși paralele înclinabile și glisante.

4.3 Salamander Streamline 60 – Creaza o atmosferă placuta in casa

Salamander Streamline 60 Termopane

Termopane Salamander Streamline 60

Pentru a îndeplini cerințele globale, fabrica de termopane Salamander își completează gama de produse internaționale cu sistemul Streamline 60. Trebuie spus ca Salamander Streamline 60 este un sistem de ferestre termopane cu o adâncime constructiva de 60 mm, care se deschide spre exterior.

Profilul inovator oferă o protecție remarcabilă împotriva transferului de căldură datorită proprietăților excelente de izolare termică a materialului. Prin urmare, sistemul inovator Salamander Streamline 60 ajută la economisirea eficientă a costurilor cu energia. Profilurile cu mai multe camere, garniturile de etanșare și posibilitatea utilizării unei game de opțiuni de sticlă fac fereastra termopan impenetrabilă pentru sunet.

Proiectarea inteligentă a profilului cu 3 camere oferă o protecție optimă împotriva vântului și intemperiilor. Aceleași armături din oțel pot fi utilizate atât în cadru, cât și în canat, ceea ce reprezintă un avantaj semnificativ pentru procesoarele de depozitare și manipulare. Sistemul de usi si ferestre termopane Salamander Streamline 60 este perfect potrivit pentru piețele internaționale pentru ca ofera inalta calitate la pret economic.

Caracteristici termopane Salamander Streamline 60:
– profil cu 3 camere
– adâncimea constructiva: 60 mm

4.4 Salamander Streamline Alu – Profil acoperit cu aluminiu

Termopane Salamander Streamline Alu

Salamander Streamline Alu

Sistemul de termopane Salamander Streamline Alu reprezinta simbioza perfectă a formei și flexibilității. Longevitate, ușurință de îngrijire și economisire de energie la maxim – nu a fost niciodată atât de ușor să unim punctele forte ale aluminiului și PVC-ului. Profilul capacului din aluminiu oferă protecția perfectă împotriva efectelor nedorite ale vremii și se remarcă prin versatilitatea sa aproape nelimitată a culorilor si nuantelor. Toate culorile RAL și anodizate, mate sau în vopsea cu pulbere cu textură fină, culorile DB sau NCS pot fi aplicate în funcție de cerințele dvs. individuale.

Potrivindu-se seriei Salamander Streamline, sunt disponibile atât selecția profilului de acoperire fixat, cât și a unui sistem de lipire. Oferiți ferestrelor termopan nu numai un aspect elegant din aluminiu, ci asigurați-le și un nivel ridicat de securitate, durabilitate și stabilitate.

Caracteristici termopane Salamander Streamline Alu:
– Domenii de aplicare: Ferestre suspendate laterale și inferioare, ferestre înclinabile și rotative, precum și uși de intrare și de intrare laterale

5. Impresii

Fiecare client are o idee diferita despre cum ar trebui sa arate fereastra perfecta. Daca clientii nostri sunt multumiti de ferestrele termopan montate, atunci noi ne-am atins scopul.
Cu sistemul modular Salamander, firma Perfect Design SRL din Bucuresti poate oferi clientilor de astazi o fereastra a viitorului personalizata si care se incadreaza perfect in arhitectura cladirii.
Beneficiind de termopane Salamander economisiti timp, efort, materiale si costuri, facand casa dvs mai rezistenta la capriciile vremii. Alegeți din gama noastră largă de ferestre si usi termopan și construiți-vă propria strategie. Vă vom ajuta cu consultanta personalizata!