Montam Termopane Gealan S 8000 si S 9000 pentru ferestre si usi in Bucuresti si Ilfov

Firma noastra ofera servicii de montaj pentru ferestre si usi termopan cu tamplarie Gealan pe raza municipiului Bucuresti si a judetului Ilfov. Va prezentam in urmatoarele randuri avantajele sistemelor S 8000 si S 9000.

Cuprins:

1. Sistemul de profile pentru termopane Gealan S 8000

Termopane Gealan S 8000Compania Gealan are in permanenta o atitudine orientata in mod constant spre client. Sistemul de tamplarie PVC Gealan S 8000 este caracterizat de eficienta economica si optimizarea utilizarii materialelor. Astfel, aceste profile cu adancimea de constructie de 74 mm sunt recomandate la proiectarea imobilelor cu buget limitat.

Avantaje profile Gealan S 8000

 • Adancimea sectiunii de 74 mm pentru o izolatie fonica si termica optima.
 • Sectiunea profilului PVC este proiectata astfel incat sa contina doar elementele esentiale.
 • Camera principala a profilului pentru termopane Gealan S 8000 are o dimensiune generoasa, astfel incat poate cuprinde structura de otel masiva.
 • Aspect exterior rafinat, datorat diverselor tipuri de folii decorative, inclusiv cu imitatie de lemn.
 • Stabilitatea profilelor si rigiditatea foarte mare la inconvoiere a armaturii face posibila fabricare de ferestre termopane si usi termopane de mari dimensiuni.

Profil PVC Gealan S 8000 cu 5 camere

Profil Gealan S 8000 cu 5 camere
Profilul cu 5 camere din gama economic este caracterizat de o stabilitate foarte buna datorata rigidizarilor din otel situate in toc si cercevea. Este usor de curatat si intretinut pentru ca tocul are un falt de dimensiuni mari.

Profil PVC Gealan S 8000 cu 6 camere

Profil Gealan S 8000 cu 6 camere
Aceste profile au aceleasi caracteristici ca si cele de mai sus, iar in plus va ofera o izolare termica mai buna atat pentru ferestre cat si pentru usi.

2. Sistemul de profile PVC Gealan S 9000

Termopane Gealan S 9000Acest sistem este unul inovator, dedicat beneficiarilor cu cerinte inalte. Fiind un profil PVC de ultima generatie, poate fi utilizat cu incredere atat la ferestre termopan cat si la usi termopan de interior sau exterior.

Beneficii termopane Gealan S 9000

 • Perfect pentru geam tripan cu grosime de pana la 52 mm. Cu geam triplu beneficiati de izolare termica si fonica excelenta.
 • Etansare smart. Avand pana la 3 planuri de etansare, nu aveti griji nici daca afara este furtuna.
 • Izolare optima. Profilul PVC GEALAN S 9000 cu 6 camere va mentine temperatura constanta in interiorul locuintei sau biroului. In plus, adancimea mare a ramei si cercevelelor creste gradul de izolare.
 • Estetic. Laturile inguste si inclinatia de 15 grade creaza un aspect frumos.

Pentru mai multe detalii despre sistemul de termopane Gealan S9000 puteti studia aceasta brosura
https://www.gealan.de/getmedia/b57ceee7-07e0-45e5-adcd-eaee5f034df9/Prospect-S-9000-NEW-Romana.pdf

Bucuresti si Ilfov

3. Avantaje ferestre termopan Gealan

 1. Izolare termica excelenta – Ferestrele termopan cu tamplarie PVC Gealan va asigura economisirea optima a energiei termice din casa dvs. Aceasta se datoreaza in primul rand caracteristicilor naturale izolatoare termice ale tamplariei PVC. Ferestrele termopan au un rol important la reducerea cheltuielilor cu climatizarea cladirilor, iar profilele Gealan garanteaza aceasta prin adancimea de pana la 83 mm si sectiunea cu pana la 6 camere.
 2. Izolarea fonica – Ferestrele au un rol foarte important in izolarea fonica a unui imobil; practic, pe aici intra zgomotul inauntru. Mai ales daca locuini in centrul orasului sau langa o sosea aglomerata, este foarte important sa aveti geamuri termopan de calitate. Daca montati ferestre termopan Gealan puteti beneficia de o reducere a zgomotului exterior cu pana la 63 dB atunci cand geamurile sunt inchise.
 3. Protectia impotriva patrunderii prin efractie – Daca vrei sa te simti safe in interiorul casei tale, trebuie sa stii ca foarte multi spargatori patrund inautru pe geam, nu pe usa. Fereastra termopan Gealan are atat o adancime cat si o grosime deosebita a materialelor care este ridica probleme rau-facatorilor. Un institut autorizat a certificat ca aceste ferestre Gealan ofera securitatea necesara pentru cele mai diverse tipuri de deschidere. Protectia este oferita la clasele de rezistenta RC 2 si RC 2 N.
 4. Stabilitatea – prin combinarea tehnologiei STV (R) cu armatura din otel devine posibila producerea unor ferestre de dimensiuni mai mari. Practic, geamul termopan se poate lipi uscat pe toata suprafata de la marginea cercevelei. Aceasta devine important mai ales in cazul constructiilor speciale cand pot fi fabricate elemente mult mai stabile.

4. Avantaje usi termopane Gealan

 1. Izolatia termica la usi termopan Gealan este deosebita datorita adancimii de 82,5 mm si sectiunii profilului cu 6 camere.
 2. Stabilitate remarcabila datorita: elementelor de rigidizare din otel cu forma adaptata; rigidizari la nivelul colturilor; camera extinsa a rigidizarii.
 3. Paleta larga de culori si nuante pentru profilul Gealan. Usa creaza prima impresie asupra esteticii unei case. Alege o usa termopan Gealan care sa iti reprezinte personalitatea.
 4. Etanseitate optima si protectie adecvata chiar si la ploi torentiale.

5. Comunicare

Compania Gealan organizeaza pe 2-3 iunie 2022 Forumul international al viitorului, eveniment dedicat antreprenorilor din domeniu. Se vor prezenta ultimele noutati despre produsele Gealan, dar tehnici de marketing prin care poti sa iti dezvolti firma de montaj termopane Gealan in Bucuresti si Ilfov. Acest forum se desfasoara atat online, cat si offline, deci puteti participa la el ori unde va veti afla. Pentru mai multe detalii si rezervari accesati

https://www.gealan.de/ro/forumul-international-al-viitorului/