Producem si montam ferestre si usi din tamplarie PVC cu geam termopan sau cu panou sandwich de tip panel termoizolant alb sau colorat. Lucram doar cu furnizori de incredere: Salamander, Rehau, Gealan etc. Echipa de meseriasi care fabrica si monteaza ferestre si usi din tamplarie PVC este bine calificata si are o experienta vasta. Montajul este asigurat in Bucuresti si Ilfov.

Atat tamplaria PVC cat si feroneria pentru usi si ferestre sunt de ultima generatie. Intrucat colaboram cu multi furnizori de profile PVC, putem oferi produse finite pentru aproape orice buget. Fabrica noastra de ferestre si usi termopane este situata in sectorul 6, Bucuresti.

Avantaje tamplarie PVC pentru usi si ferestre

 1. Ferestrele si usile din tamplarie PVC sunt usor de curatat si de intretinut.
 2. Ofera izolatie termica si fonica foarte buna, ceea ce conduce la economie la energie atat vara (aer conditionat), cat si iarna (centrala termica).
 3. Siguranta buna la efractie, intrucat la incuiere se poate bloca in mai multe puncte.
 4. Durata de viata lunga si rezistenta indelungata la umezeala, la diferente de temperatura (+/- 50 C) sau la radiatie UV.
 5. Aspect estetic datorita finisajelor de calitate superioara, dar si pentru ca este disponibila o gama larga de culori si nuante.
 6. Usile si ferestrele din tamplarie PVC cu geam termopan sau panel sunt 100% personalizabile, adica pot fi fabricate fix la dimensiunile dorite de dvs.

Sfaturi utile pentru montaj tamplarie PVC

Profil PVC

Profil PVC cu geam tripan

Instalarea tamplariei PVC trebuie comandata numai de la profesionisti in domeniu. Dar sa nu credeti ca, dupa executarea contractului, toata responsabilitatea pentru instalarea tamplariei PVC este atribuita doar firmei de termopane. De asemenea, clientul trebuie sa efectueze o serie de proceduri pregatitoare pentru a asigura echipei de instalare conditii optime de lucru.

Lucrarile de montaj tamplarie PVC, care includ instalarea / demontarea sistemelor de ferestre, sunt insotite de prezenta prafului, deseuri de constructie si temperaturi scazute pe timp de iarna. De toate aceste „necazuri” este necesar sa se protejeze persoanele in varsta care locuiesc in apartament (casa), copiii, mutandu-i pentru o vreme intr-o alta camera.

Lucrarile de instalare tamplarie PVC sunt insotite de un alt factor negativ – un nivel ridicat de zgomot. Este responsabilitatea clientului sa clarifice perioada de timp in care sunt permise de catre vecini lucrari de constructie in casa. Ar trebui sa se tina cont atunci cand se convine cu managerul asupra datei si orei sosirii echipei de instalare.

Pentru ca angajatii sositi la locul de montaj tamplarie PVC sa nu piarda timp, clientul trebuie sa pregateasca un „front de lucru”, care trebuie sa includa:

 • eliberarea pervazurilor si spatiului camerei la 1 – 1,5 metri langa fereastra de obiecte de interior, mobilier, lucruri mici si fragile;
 • asigurarea posibilitatii de acces si deplasare pana la frontul de lucru a structurilor tamplariei PVC: ferestre / usi, unelte;
 • indepartarea dulapurilor de perete, rafturilor, tablourilor, aplicelor si altor elemente de design de pe suprafata peretilor adiacenti ferestrei sau usii;
 • indepartarea perdelelor si draperiilor. Pentru ca factorii care insotesc lucrarile de montaj tamplarie PVC sa nu dauneze echipamentelor de birou, este recomandabil sa le indepartati din incinta, precum si celelalte obiecte de valoare;
 • scoaterea covoarelor de pe podea sau acoperirea lor, precum si acoperirea trecerii catre ferestre cu un fel de material de protectie. Lucrurile voluminoase care sunt greu de scos trebuie acoperite cu grija de praf cu folie de plastic.

Dupa finalizarea lucrarilor, angajatii companiei vor colecta toate deseurile mari in saci, de care clientul va trebui sa se debaraseze pe cont propriu. Va fi necesar sa le depozitati temporar in interiorul incintei, deoarece este interzis sa faceti acest lucru pe palierul etajului, precum este interzis si sa le aruncati in containerele pentru deseuri menajere. Clientul ar trebui sa stabileasca in prealabil un loc pentru plasarea sacilor de deseuri.

Instalarea efectiva a ferestrelor si usilor termopane

La ora stabilita pentru montarea tamplariei PVC, clientul trebuie sa se afle la locul instalarii. In timpul lucrarilor pregatitoare, precum si in timpul procesului de instalare, specialistii companiei pot avea intrebari sau alte probleme care necesita rezolvare si coordonare imediata.

In plus, dupa instalare, va trebui semnat un act de receptie a lucrarii efectuate. Tehnologia de instalare a structurilor de tamplarie PVC are o serie de impedimente:

 • cadrul demontat (tocul usii sau ferestrei) este taiat, iar glafurile nu raman, de obicei, intacte;
 • demontarea este asociata cu un impact mecanic asupra peretelui, care poate duce la deteriorarea suprafetei sale interioare, precum si a tapetului sau zugravelii adiacente deschiderii;
 • de asemenea, este posibila deteriorarea suprafetei tencuite a fatadei blocului, a suprafetei exterioare, iar rezolvarea acestor probleme nu este responsabilitatea echipei de montaj tamparie PVC, daca acest lucru nu a fost discutat in prealabil;
 • angajatii companiei sunt obligati sa colecteze deseurile mari ramase in urma instalarii tamplariei PVC, dar indepartarea acestora si curatenia finala a incaperii (spalarea geamurilor, pardoselilor, indepartarea prafului) sunt efectuate de catre client.

Comanda ferestre si usi din tamplarie PVC in Bucuresti si localitatile limitrofe la pret de producator. Materiale de calitate de la firme de incredere: Rehau, Salamander, Gealan etc. Montaj profesional cu meseriasi bine calificati care au respect fata de client.