Montaj geamuri termopan cu tamplarie PVC Rehau pentru ferestre si usi

Cuprins

Oferim servicii de montaj termopane Rehau in Bucuresti si Ilfov. Montam ferestre termopan Rehau si usi termopane Rehau de interior sau exterior. De ce sa alegi aceasta tamplarie PVC? Prezentarea firmei poate fi un argument puternic.

1. Despre firma REHAU

Compania germana REHAU detine o afacere cu polimeri si dezvoltă, produce și comercializează produse și soluții pentru sectoarele auto, construcții, mobilier, medical și industrial. Grupul Rehau are peste 20.000 de angajați în peste 190 de locații din întreaga lume care lucrează împreună pentru a îmbunătăți continuu viața prin utilizarea unor tehnologii inovatoare și durabile. Cifra de afaceri a întregului grup se ridică la aproximativ 4 miliarde Euro.

Divizia REHAU Industries Window Solutions reinventează ferestrele termopan și ușile termopane în fiecare zi, pentru o viață mai bună. Abordarea sa unică de reciclare EcoPuls reprezintă un concept de sustenabilitate de neegalat la nivelul industriei. În calitate de pionier și promotor al soluțiilor sustenabile din industria de tamplarie PVC, REHAU Window Solutions este expertul în soluții de sistem holistice de-a lungul întregului lanț valoric: ferestre termopane reinventate pentru viața modernă.

Firma de termopane REHAU are o istorie de 26 de ani în România și are în acest moment 86 de angajați la nivel național. Cifra de afaceri a companiei a fost de 41 milioane de euro în 2020.

1.1 Termopane Rehau – caracteristici generale

Simțiți-vă în siguranță

Ferestrele termopane REHAU oferă protecție optimă contra efracției. Clasa de rezistență poate fi aleasă în funcție de nevoile dumneavoastră de siguranță. De asemenea, cerințele clasei de rezistență RC 3 pot fi îndeplinite cu ușurință, prin aplicarea măsurilor suplimentare corespunzătoare.

Cele mai bune condiții de luminozitate și vizibilitate

Cererea de spatii pline de lumină naturală nu a fost niciodată atât de mare. Și ferestrele termopan cu dimensiuni generoase joacă un rol decisiv în acest sens.

Ferestre termopan Rehau la fel de moderne precum viața noastră

REHAU și-a propus să proiecteze ferestre și uși termopane la fel de moderne precum viața noastră. Ferestre, care nu doar că ne arată lumea exterioară, ci asigură și aer proaspăt, chiar și atunci când sunt închise, care descurajează hoții, înainte ca ceva să se întâmple.

Climatul interior optim economisește costuri de încălzire și vă protejează sănătatea

Climatul interior este extrem de important, influențându-vă sănătatea și performanțele. Pe lângă temperatura potrivită, o cantitate suficientă de aer proaspăt și umiditatea optimă a aerului joacă un rol decisiv.

Economisiți energie și protejați mediul

Cu ajutorul sistemelor de ferestre termopan Rehau, puteți controla consumul de energie. Valorile ridicate de izolație asigură un consum redus de energie – cu până la 76 % mai puțină energie consumată în comparație cu ferestrele vechi*.

Ferestre Rehau pentru o casă confortabilă

De asemenea, sistemele noastre de ferestre asigură toate posibilitățile în materie de confort. Ferestrele REHAU vă garantează că nu trebuie să vă faceți griji în ceea ce privește zgomotul, curățenia și accesul fără bariere.
Zgomotul cauzează stres – și nimeni nu dorește asta în propria casa. Cu o reducere a zgomotului de până la 24 de ori, casa dumneavoastră devine o oază de liniște.

Vreți să optați pentru REHAU? Contactați acum firma Perfect Design SRL pentru o oferta de pret

Termopane Rehau

2. Tipuri de termopane Rehau

Tamplaria PVC produsa de compania Rehau (Germania) este recomandata pentru a crea ferestre si usi termopan cu o durata mare de viata. Calitatile recunoscute si dovedite sunt: design complex in materie de forma si culoare; usor de curatat si intretinut datorita suprafetelor de inalta calitate; foarte rezistente la intemperii; izolare fonica individuala; izolare termica perfect adaptata.

Principalele tipuri de profile REHAU sunt: Geneo, Euro-Design 70, Synego Fenster si Synego Slide. In cele ce urmeaza le vom descrie pe fiecare in parte cat mai detaliat.

2.1 Termopane Rehau Geneo

Fereastra termopan pentru locuința perfectă in Bucuresti sau Ilfov

Rehau GeneoAceste ferestre termopan Rehau Geneo conving nu numai prin izolația termică excelentă, ci și printr-un pachet complet coordonat. Si aceasta datorită materialului din fibre compozite RAUFIPRO, GENEO oferă stabilitate maximă, fără oțel. Astfel, ferestrele termopan Rehau Geneo sunt ușoare și dispun de caracteristici de izolare care nu sunt oferite de nicio altă fereastră.

Convingeți-vă singur!

Avantaje termopane Rehau Geneo:

 • Economisiți până la 76% energie*
 • Vă simțiți în siguranță datorită protecției antiefracție de calitate superioară
 • Vă bucurați de oaza dumneavoastră de liniște cu o reducere de 24 de ori a zgomotului**
 • Imaginația dumneavoastră nu cunoaște limite în design
 • Beneficiați de o curăţare simplă a profilelor datorită suprafețelor netede
 • Disponibil și în versiunea certificată pentru case pasive
 • REHAU GENEO este disponibil şi pentru realizarea uşilor termopan de interior sau exterior, cât si pentru usi termopan culisante

* Reducerea pierderilor de energie la nivelul ferestrei în cazul înlocuirii unor ferestre vechi din lemn/plastic din anii 1980 (Uf = 1,9, Ug = 3,0) cu ferestre cu profil GENEO (Uf = 0,89, Ug = 0,5), dimensiunea ferestrelor 123 x 148 cm
** Baza de calcul: Creșterea zgomotului cu 10 dB = dublarea sunetului perceput subiectiv. REHAU GENEO reduce zgomotul cu 47 dB

Configurare

Cu sistemul de ferestre si usi termopane Rehau Geneo vă bucurați de libertate – în culoare și formă. Alegeți din numeroase posibilități arhitectonice cu forme individuale, de exemplu, ferestre rotunde, oblice, triunghiulare sau ferestre cu șprosuri.

Căutați culoarea dumneavoastră preferată din peste 220 de decoruri disponibile. Imaginația dumneavoastră nu cunoaște limite. Gama noastră de culori KALEIDO COLOR vă oferă libertate de configurare: fie că este vorba de nuanțe metalizate, aspect cald de lemn sau pastel modern – KALEIDO COLOR îndeplinește toate cerințele în materie de culori.

RAU‑FIPRO® – Tehnologie de ridicare

 1. Coeficient de transfer termic Uw de până la 0,61 W/m²K
 2. Coeficient de izolare fonică Rw = 47 dB
 3. Rezistență antiefracție până la clasa RC3
 4. Adâncimea constructivă 86 mm
 5. 6 camere
 6. Grosimea geamului termopan de până la 53 mm pentru certificarea drept casă pasivă
 7. Garnituri de jur împrejur pentru protecția fiabilă împotriva curentului și umidității
 8. Permeabilitate la aer 4
 9. Etanșeitate la rafale de ploaie 9A
 10. Rezistență la vânt B5

2.2 Termopane Rehau Euro-Design 70

Pur și simplu mai multă poftă de viață

Rehau Euro-design 70Euro‑Design 70 sunt profile de fereastra termopan pentru un buget redus, care asigură foarte multă lumină. Datorită construcției deosebit de înguste, rămâne mai mult loc pentru sticlă. Iar acest lucru îmbunătățește starea de spirit.

Deoarece panoramele deosebite și razele soarelui au o contribuție importantă la starea dumneavoastră de bine.

Avantaje geamuri termopan Rehau Euro Design 70 :

 • Încăperi pline de lumină naturală
 • Gamă vastă de culori și de forme pentru aspiratiile dumneavoastră individuale
 • Siguranță în interiorul celor 4 pereți ai căminului datorită protecției extraordinare împotriva efracției
 • Protecție fonică excelentă, pentru odihna liniștita
 • Mai mult confort pentru locuit datorită izolării termice perfecte
 • Curățenie simplă datorită finisajului HD (HDF)

Vă bucurați de libertate – în culoare și formă

Alegeți dintre numeroase posibilități arhitectonice cu forme individuale, de exemplu: ferestre rotunde, oblice, triunghiulare sau ferestre cu șprosuri.

Căutați culoarea dumneavoastră preferată din peste 220 de decoruri disponibile. Imaginația dumneavoastră nu va cunoaște limite. Paleta noastră de culori KALEIDO COLOR vă oferă libertate de configurare: fie că este vorba de nuanțe metalizate, aspect cald de lemn sau pastel modern – KALEIDO COLOR îndeplinește toate cerințele în materie de culori.

Tehnologie termopane Rehau Euro Design 70

 1. Coeficient de transfer termic Uw de până la 1,3 W/m²K
 2. Coeficient de izolare fonică Rw = 45 dB
 3. Rezistență antiefracție până la clasa RC2
 4. Adâncime constructivă 70 mm pentru un aspect suplu
 5. 5 camere
 6. Grosime geam termopan 41 mm
 7. Garnituri de jur împrejur pentru protecția fiabilă împotriva curentului și umidității
 8. Permeabilitate la aer 4
 9. Etanșeitate la rafale de ploaie 9A
 10. Rezistență la vânt B5

Ferestrele si usile termopane Rehau Euro – Design 70 confera izolare termica eficienta si design diversificat pentru constructii de locuinte de calitate superioara, dar cu buget limitat.

2.3 Termopane Rehau Synego Fenster

Senzaţia de bine începe cu o temperatură plăcută

Rehau SynegoSistemul de profile PVC Rehau SYNEGO asigură o temperatură plăcută, un nivel ridicat de confort şi siguranţă pentru locuinţa Dvs: în comparaţie cu ferestrele standard actuale, SYNEGO convinge printr-un nivel de izolare termică cu până la 50% mai mare*. Astfel, veţi reduce în mod semnificativ costurile cu încălzirea locuinţei şi veţi experimenta o nouă senzaţie de bine, la care nu veţi mai dori să renunţaţi niciodată.

Avantaje ferestre Rehau Synego Fenster:

 • Economisirea energiei datorită nivelului de izolare termică ridicat
 • Zgomot redus cu cel mai ridicat nivel de izolare fonică
 • Nivel sporit de siguranţă datorită protecţiei antiefracţie individuale pentru locuinţa Dvs
 • Design creativ al ferestrelor, cu cele peste 220 de culori şi cu o multitudine de forme
 • Ferestre curate, strălucitoare cu suprafeţe perfect netede datorită formulei unice High Definition Finishing
 • Impact redus asupra mediului înconjurător datorită procesului de fabricaţie ce protejează resursele naturale

Design termopane Rehau Synego Fenster

Puteţi alege între nenumăratele opţiuni de design pentru ferestre termopan Rehau SYNEGO: alb strălucitor, folii decorative imitaţie de lemn, în culori calde, cu suprafeţe structurate sau culori uni moderne.

Alegeţi culoarea preferată dintre cele peste 220 de folii decorative disponibile. Puteţi opta pentru un aspect diferit la interior şi la exterior, de exemplu antracit la exterior şi alb clasic la interior.

Tehnologia Rehau Synego Fenster

La interior, ferestrele ascund o arhitectură ingenioasă.

 1. Adâncime constructivă de 80 mm pentru proporţii zvelte
 2. Înălţimea vizibilă redusă de 117 mm, pentru un nivel ridicat de luminozitate
 3. Grosime geam termopan de până la  51 mm,  permite montarea unui geam termoizolator cu 3 foi de sticlă
 4. 7 camere în ramă, 6 camere în canat pentru o izolare optimă
 5. Garnituri de etanşare perimetrale, pentru o protecţie fiabilă împotriva curenţilor de aer şi a umezelii
 6. Suplimentar, este disponibil un al treilea plan de etanşare (garnitură mediană) pentru un plus de izolare termică

2.4 Termopane Rehau Synego Slide

Rehau Synego SlideBucurați-vă de o nouă experiență! În sfârșit există ferestre si uși termopane glisante care pot fi deschise și închise cu puțin efort și cu manevrare simplă. Această variantă de geam termopan permite cea mai mare flexibilitate la amenajarea spațiului de locuit.

Mișcarea de închidere la geamuri termopan Rehau Synego Slide este foarte ușor de realizat. Permite o utilizare complet nouă, deosebit de ușoară și prietenoasă a ușii glisante sau a ferestrei glisante. Asta înseamnă că deschiderea și închiderea merg aproape de la sine și pot fi realizate cu un efort minim.

Prin noul mecanism de închidere, elementul glisant este apăsat uniform pe ramă. Împreună cu etanșarea perimetrală se asigură un nivel ridicat de etanșeitate – chiar și împotriva ploii torențiale.

Mai mult loc pentru spațiul de locuit

Atunci când vă planificați imobilul – indiferent dacă este vorba despre o clădire nouă sau una renovată – puteți crea acum mai mult spațiu și să puneți în aplicare concepte moderne pentru locuit. Ferestrele termopane glisante Rehau permit deschideri care economisesc spațiu și sunt o legătură atractivă între interior și exterior. Bineînțeles, cu ușurința convingătoare de glisare a familiei de produse Synego Slide.

Aspect vizual perfect

Soluțiile de design sunt completate de opțiunea unui falț laminat pe contur – pentru un aspect uniform al ferestrelor și ușilor termopane. Dimensiunea maximă a deschiderii este de 4 m x 2,6 m.
Descoperiți posibilități arhitecturale moderne și concepte inovatoare de spațiu. Ferestrele și ușile glisante din sistemul de termopane Rehau Synego Slide vă vor surprinde.

Peste 400 de opțiuni de design

Gama KALEIDO COLOR vă oferă numeroase variante de culori și suprafețe pentru usi si ferestre termopan Rehau. În acest fel, vă puteți proiecta fațada și spațiul de locuit cu Termopane Bucuresti sau Ilfov în totalitate în conformitate cu ideile dvs. de design.